MK

МЕДИЦИНСКИ РЕШЕНИЈA

Иднината на медицинската опрема

МЕДИЦИНСКИ РЕШЕНИЈA

Иднината на медицинската опрема

МЕДИЦИНСКИ РЕШЕНИЈA

Иднината на медицинската опрема

За Нас

Соникс

Постоеќи од самото осамојстојување на Р.Македонија, тимот на СОНИКС активно работи и континуирано се усовршува со цел да понуди на своите клиенти:

  • Палета на производи со висок квалитен и hi-tech технологија

  • Професионална едукација и усовршување на праксата

  • Искуство засновано на најдобри практики

  • Сервис и одржување на апаратите

  • Комплетна подршка во планирање и реализација на проектите

Дознај повеќе
Што нудиме

Производи што им ги обезбедуваме на нашите клиенти