MK

    јан, 03, 2023

Престанете да погодувате, започнете прецизен тренинг

Повеќето луѓе не знаат како правилно да тренираат сила. Вообичаените грешки за тренирање на сила, како што се погрешни оптоварувања, опсег на движења, повторувања, темпо и време за одмор, може да го одложат вашиот напредок и да ве подготват за повреда.

+30% резултати во исто време

Патентираниот систем Biodrive користи револуционерна воздушна технологија напојувана со вештачка интелигенција, за да обезбеди максимално невромускулно активирање, како и правилно поставување и извршување на вежбањето. Персонализираните програми за обука и целосното водство преку биофидбек доведуваат до подобри резултати во силата.

biocircuit-tile-hero-1.jpg

Целни програми

Изберете од Tone, Power, Hypertrophy и Strong, а потоа технологијата за вештачка интелигенција на Biostrength ќе дизајнира персонализирана програма што ќе ве води додека напредувате.

Прочитајте повеќе ТУКА