MK

Фитнес Центар Палестра

Фитнес Центар Палестра

"Работењето со Sonix беше апсолутно задоволство. Тие обезбедија исклучително ниво на услуга при градењето на Palestra Fitness Center, од тоа што ни помогнаа да ја избереме вистинската фитнес опрема на Technogym за да се осигураме дека нашите потреби се исполнети, од обезбедување на стручна инсталација до тековно одржување. На секој чекор од патот, SONIX обезбедува професионална, информирана и пријателска услуга. Ние сме исклучително задоволни со резултатите и не би се двоумеле да го препорачаме Sonix на секој што бара професионален пристап во фитнес индустријата."

Тимот на Palestra фитнес центар,  East Gate Скопје