MK

Фитнес Центар Магнус

Magnus Fitness Centar

"Компанија со врвен сопственички и менаџерски тим отворен за соработка. Уникатен тим со визионерски ум и несебична професионална поддршка. Сониџ има големо искуство од областа на фитнес опрема и машини. Со овој тим лесно се стигнува од идеа до реализација.

Едноставно, ги кажуваш своите планови и финансиски можности и понудата е веќе направена и почнуваш со реализација"

Дејан Митровски – Урко, професионален тренер и кик-бокс шампион