MK

    фев, 02, 2023

Серија TEX20 - Точка на грижа

Ултразвукот за точка на нега од серијата TEX20 им помага на лекарите повторно да ја замислат својата клиничка пракса во тешките средини како што се критична нега и итна медицина.

X-Link: Интеграција на информации за подобрено одлучување

Видовите опрема покрај креветот обезбедуваат различни физиолошки информации, затворетелно и ултразвучно снимено, ЕКГ сигнали и респираторни сигнали итн. X-Link ќе се интегрира со вас без никакви проблеми и без проблеми. Тоа не е случај дека имаме добро клиничко искуство и дека имаме добро искуство, туку и го зголеми Мулидисциплинарниот третман (MDT) и понапредните мултимодални клинички истражувања.

Со Physio-View на X-Link, ЕКГ и други физиолошки бранови може да се гледаат како се преклопуваат на ултразвучната слика за итно донесување одлуки. Додека со U-View на X-Link, ултразвучната слика и другите физиолошки информации може да се интегрираат во Централната станица за општ преглед. Ова решение ви ја носи алатката без преседан за да постигнете повисоко ниво на дијагностичка нега покрај креветот и научно истражување.

X-Pilot: Работен тек ориентиран кон клинички апликации

Врз основа на упатствата на професионалното друштво за ултразвук на точка на грижа, пакетот X-Pilot интегрира историски дијагностички слики и податоци од повеќе органи и ги сумира информациите во концизен и прецизен приказ на статусот на пациентот за да ги поддржи брзите клинички одлуки покрај креветот.

tex-20-fig4-pc.jpg

Прочитајте повеќе ТУКА