MK

    ное, 03, 2022

Породилниот кревет LINET'S AVE 2 поддржува побезбедно и поактивно породување.

Главните предности на AVE 2

  • Лесен транспорт
  • Ефикасност на работењето на болницата
  • Безбедност при породување
  • Поедноставете ги процедурите на старателите
  • Исправена поддршка за породување

  • Прочитајте повеќе ТУКА